Accession Date Facet Doesn't Always Display Newest Accession Year

Description

Even though there are Accessions created this year with a date of this year, they're not always showing up on the facet on the site by year.

Environment

None

Activity

Show:
Randy Kuehn
December 8, 2020, 10:35 AM

Hi Blake,

I wasn’t able to recreate the issue in AS v2.8.0 or v2.8.1 running on Linux. In what AS version did you experience the problem? Could you try resaving a record that isn’t accounted for in the sidebar totals and also a reindex? I curious to know if either option corrects the problem.

Blake Carver
December 8, 2020, 5:49 PM

I did try both of those things, and everything else I could think of, but it still persists. There is for sure things with 2020 in the right place on that site, and that facet does not show 2020, which it should, I would think?

I tried to replicate it on test as well, and it worked as you would think it should. My guess is that after a certain number of records are added, the sort that builds that facet is failing, so it’s hard to replicate, and really annoying, since I can see it, but can’t force it to happen when I want it to.

This was present on 8.0 and is still there on 8.1, I think it was actually on 2.7 when it was first noticed.

Maybe it fails after a certain total number of uniqe years or records, or some combination of those, I’m not really sure.

Randy Kuehn
December 8, 2020, 5:58 PM

Thanks for the info, Blake!
I’m going to bring this one back to Dev Pri. Perhaps someone has an approach we haven’t considered.

Randy Kuehn
January 13, 2021, 11:15 AM

will be contacting for more information on this issue.
-Dev Pri

Assignee

Unassigned

Reporter

Blake Carver

Priority

Minor